Komponisten Frisørsalong AS
Kjøita 19
4630 Kristiansand S

Tlf: 38 09 08 85

 

Trude – Herre frisør/Dame frisør
Utdannet herre frisør i 2000og dame frisør i 2008 og har jobbet på Komponisten siden 2006.
Jeg har spesialisert meg på Hair extensions, Kèrastase hodebunsmassasje, hår kurer og hårpleie. Jeg jobber med både damer og herrer i salongen.

Kristine – Dame frisør
Tok svennebrevet i 2003, og har også hatt læretiden min på Komponisten. Jeg har videreutdannet meg innenfor farge med Color Master, og liker nye utfordringer, gjerne innen klipp og farge. 

Bente – Dame frisør
Jeg har vært frisør i 10 år og begynte på komponisten for 9 år siden. i over 2 år har jeg jobbet som fargekonsulent for L'Oreal Professionnal. Jobber freelance med videreutvikling av frisører innen farge. Underviser i Color Master.
Jeg  elsker å farge hår og er en av Norges fremste spesialister på lysfarge.

Inger – Dame og Herrefrisør
Innehaver av Komponisten Frisørsalong AS som ble startet i 1992, jeg tok svennebrevet i 1981 og har siden da videreutdannet meg innen farge med Color Master, og jobbet som fargekonsulent hos Loreal i 7 år. Jeg liker å være kreativ og nye utfordringer.


Tetyana – Dame frisør 
Frisørutdannelsen min startet i Ukraina og fortsatte i Norge på Oslo Frisørskole, og avsluttet læretiden min på Komponisten i 2006. Siden da har jeg jobbet her og stortrives. Jeg liker å jobbe med mennesker og liker utfordringen ved å gjøre kundene fine til forskjellige anledninger. Brudeoppsett er favoritten.

Marie – 2 års lærling 
Jeg begynte på Komponisten i 2006 som lærling, har siden det vært innom teatersminking og parykk påsetting på Agder Teater. Jeg har tatt videreutdanning i hair extensions og hodebunnsmassasje med kur. Stortrives på Komponisten og liker nye utfordringer

Tonje – 2 års lærling
Jeg begynte på Komponisten da jeg var utplassert annenhver fredag i 2005, etter det begynte jeg læretiden min her å trives kjempe godt. Jeg har videreutdanning i kur og hodebunns massasje og jobbet litt med parykker og teatersminking på Agder teater. Jeg liker å konkurrere og vant 1plass i langthårs oppsett på Goldwell cup.

Monika - Resepsjonist
Har jobbet på Komponisten siden åpningen i 2006, jeg tar imot kundene og serverer varm eller kald drikke. Jeg har hatt produktkurs med leverandørene, og kan derfor hjelpe kundene med å velge riktige produkter til kundens behov og ønske.

Stine – 1års lærling
Jeg startet som lærling på Komponisten sommeren 2007 og skal utdanne meg i dame faget. Jeg stor trives i yrket mitt, og er veldig glad i utfordringer. Min største interesse er farge kombinasjon, og vil videreutdanne meg mer på det senere.